Ново попълнение на футболния тим се оженил за свиленградчанка

Вашата оценка
Новото попълнение на Свиленград – вратарят Николай Младенов, въпреки че е едва на 19-години, вече се е оженил, разбра наш репортер. Голкипърът се е врекъл във вярност на очарователната си приятелка Натали  още през октомври, когато двамата вдигнаха пищна сватба. Интересен факт е, че съпругата на юношеския шампион със Славия е свиленградчанка. И тя, подобно на Младенов, е родена през 1990-а година. Девойката често можеше да бъде забелязана на Колодрума през октомври и ноември, когато Младенов само поддържаше форма с южняците.
Именно Натали е основната причина за идването на вратаря в граничния град. Завършила е 95 СОУ в столицата, където се е запознала и с бъдещия си съпруг.
Сагата със самото идване на Николай Младенов в местния тим пък се превърна в същинска сапунка. Още през лятото той бе харесан от Румен Стоянов, който го гледа във финала на първенството при юношите. Голкипърът проведе част от подготовката си с южняците, но неуредици провалиха трансфера му. Впоследствие той отново се върна на Колодрума през есенния полусезон, но само поддържаше форма, без да може да играе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.