Преглед на регионалния печат – 12 януари

Вашата оценка

Гювен купи поща за 8 млн. лв. съобщава на първа страница Новинар юг. След сградата на бизнесцентъра в Хасково, турският бизнесмен се е сдобил и с телефонна палата в София, която ще бъде преустановена за централа на Търговска банка Д, се съобщава в материала.

Масовите проверки за крадци на вода, които предприе ВиК-Хасково, също са на фокус днес. 19 групи гонят крадци на вода в Хасково, съобщава изданието.

Стряскащото Последно: гонят 25 от бл. 42 напролет е водещото заглавие за Новинар юг. Става дума за наематели в общински апартаменти, предимно от ромски произход, които не са плащали наем от години.

За случая на Димитровградчанката Петя Арнаудова: Родих вкъщи, без лекар ни информира от заглавната си страница пък Хасковска Марица. Това е и темата на броя, обстойно разгледана на 4 и 5 страница.Гледните точки на родилката и  лекарите можете да прочетете там.

9 деца отиват на бар, нощуват в полицията е другият акцент днес. Става дума за проведена полицейска хайка през почивните дни от хасковската полиция, след която са задържани 9 хлапета. На родителите им са съставени актове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.