Преглед на регионалния печат – 14 януари

Вашата оценка

Хванаха Бинев в незаконна сеч ни осведомява от първата си страница Новинар юг. Камион с незаконно изсечени дърва от фирмата на бизнесмена Слави Бинев задържаха вчера служители на Държавно горско стопанство-Хасково, уточнява всекидневникът.

Подкупват полицейски шеф с 10 евро е днешното заглавие в Хасковска Марица. Окръжният съд в Хасково е постановил присъда на Райчо Русев, който на 17 септември 2009 година е предложил подкуп на началника на ГКПП “Капитан Петко войвода”  Димитър Андонов.

Кризата оряза с 50 % ипотечните кредити е другата водеща тема в броя. В момента 30 % от семейставта са със заеми за дом и двамата са вече безработни, е тревожната статистика, на която обръща внимание изданието.

Цигарената брои по 100 000 лева лихви на месец е водещото заглавие за Новинар юг. За последното тримесечие дружеството в ликвидация е продало материални активи за 1,676 млн.

Ремонтираха най-разбитата улица съобщава още хасковското издание. Строителни работници приключват ремонта на ул. “Граничар” в Свиленград. Върху положената вече настилка остава да се нанесе още един слой асфалт, след което ще се оформят тротоарите и зелените площи. Реконструкцията е по проект на общината за 780 000 лв.

Охранител оцеля по чудо снощи в Димитровград, след като газовата бутилка на служебния му автомобил гръмна пред магазин “Кауфланд”, е другата информация от първа страница на Новинар Юг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.