Който тегли кредит след 12 май, пада в капан

Вашата оценка

Преглед на регионалния печат – 20 май

Безакцизните цигари поскъпнаха е голямото заглавие в днешния брой на Хасковска Марица. Няма контрабандни канали от Турция, Македония и Сърбия, твърдят запознати. Вече не могат да се намерят цигари за под 3 лева кутията.

Инвалидите без преференции в Синята зона. Институциите пазят места за хора с увреждания, има достатъчно обособени такива, повече не са им нужни, твърдят от общината.

Работодатели изнудват за лични данни, пише още всекидневникът. Шефът на фирма поискал номера на личната карта на постъпваща на работа жена, а това било масова практика. Подобно нещо обаче е нарушение на закона за защита на личните данни, твърдят юристи.

6 нередовни фамилии аут от бл. 42 е водещото заглавие за Новинар юг. 23 семейства висят на община Хасково с 60 000 лв. неплатени наеми, само 5 почват да се издължават, пише вестникът. Администрацията вече започна да ги извежда от жилищата.

Гръцката криза удари скрапа, изкупуват хартия за Китай. Цената на желязото се срина и затова не го носят по пунктовете. За сметка на това цената на хартията е скочила, вече се изкупува по 10 стотинки на килограм.

Който тегли кредит след 12 май, пада в капан- произволът с лихвите, който се упражняваше чрез документ на банката, вече се превърна  закон, отчита финансовият консултант Любомир Христов в интервю.

„Димитровград“ с пет титли, първи отборно по борба е водещата тема на спортната страница. Мирослав Иванов, освен злато, взе приза за най-резултатен състезател, пише Новинар юг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.