Абитуриент падна от Девата, тя го спаси

Вашата оценка

Преглед на регионалния печат – 21 май

Затварят ТЕЦ-а е заглавието в Новинар юг днес. Европейската комисия отказа да удължи живота на „Марица – 3″ – Димитровград заради липсващи сероочистващи инсталации..
България е духовен център на Европа, твърди в интервю от страниците на вестника философът Хари Салман, преподавател в университета на холандския град Лайден.
Абитуриент падна от Девата, тя го спаси, пише още изданието. Истината е, че го е спасил лекарския екип. Иван Йорданов паднал от триметрова височина край монумента, отървал се леко.

Хасковска Марица пък твърди, че човек от тяхната редакция спасил момчето. След като видял момчето рано сутринта, паднало край монумента, се обадил в спешна помощ. Заглавието е: Иван Йорданов от Професионалната гимназия по дървообработване и строителство оцеля, след като падна от 3 метра височина край монумента „Света Богородица“.

Зъболечението в ликвидация, е друга от водеща информация от първа страница. Агресивна конкуренция и дългове към екипа затварят Центъра за дентална медицина.
Бирена мая затвори пътя за Кърджали. Камион изсипа 15 тона бирена мая по „Кърджалийска“, което стана причина за спиране на движението, тъй като субстанцията превърна шосето в пързалка.
Запечатаха бензиностанция на главен път Е – 80, съобщава изданието. Служителите от митническата мобилна група установили, че за две от зарежданията на гориво не са издадени фискални бонове, а данните от бензиноколонките не са отчетени от фискалното устройство.

Лекарите пред стачка, четем още в Марица. Тя може да бъде обявена, тъй като Здравната каса не е заплатила нищо от труда им за март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.