Рапицата поведе жътварското хоро

Вашата оценка

Преглед на регионалния печат – 10 юни

Ремонт на улици за 5.5 млн. лв. почва в Свиленград, пише Новинар юг на първа страница днес. Софийската фирма “Райкомерс Конструкшън” АД спечели търга за ремонт на водопровода в централната градска част. Фирмата ще изпълни поръчката за 2,8 млн. лева – това бе най-ниската дадена цена от всички 18 фирми, подали документи за участие, допълва изданието.

500 лева глоба за питбул без намордник. Започна налагането на санкции, двама вече изгърмяха, предупредиха от КОРЗ.
Димитър Кирчев няма картини само в Африка е водеща тема от втора страница. Роденият в Хасково творец тази вечер открива юбилейна изложба с 27 живописни платна.
56 таксисти глобени за половин година, съобщава още Новинар юг. Санкциите са общо за 36 500 лв., а най-честите нарушения – счупени фарове, неработещи мигачи и изтъркани гуми. От началото на годината са предприети над 1000 проверки.
Гербери отрупват с подаръци Бойко за ЧРД. Икони за 5 000 лв., портрет за 3 бона, препариран орел и кама с позлатена дръжка носят на премиера в неделя, пише вестникът, като съобщава: И хасковлии готвят нещо, тайна е.
Филолог опъва кабели из Лондон за 10 паунда на час. Хасковлията Ангел Господинов разказва: Зорът беше първите три месеца. 25-годишният младеж е в английската столица вече от две години, но признава, че му е трудно да свикне с живота там и често мисли за спокойствието на Хасково.
Митко Пайнера си купи „Прегръдка” за 400 лв., съобщава от последна страница Новинар-а. Музикалният продуцент си взе за хола скулптурата на Тома Ненов, пише вестникът.
Рапицата поведе жътварското хоро е водещото заглавие от първа страница на Хасковска Марица днес. 43 913 дка в региона засети с хитовата маслодайна култура, спецове прогнозират повишен интерес и догодина, пише вестникът. Енергийната култура, от която се произвежда биогориво бележи значителен ръст, въпреки че е нова за областта.
Менте фирми правят пишман саниране. Пазарят се на ниски цени, за да бъдат предпочетени от клиентите, а после си оставят ръцете при извършване на дейността, алармират доайени в бранша.
Задигнаха златна монета за 10 бона, пише още изданието. Златната монета на стойност 10 хиляди лева била задигната от кв. “Орфей” в Хасково, от дома на неизвестен нумизмат.

Гимназисти от Механото- сервитьори на „Смокините“. Работата в столовата на общинската база гарантира безплатна почивка за тийнейджърите, разказва вестникът.
Съвременният художник не трябва да е прекалено „бъбрив“е водещата тема от последната страница на Хасковска Марица днес представя Димитър Кирчев и неговата юбилейна изложба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.