Отрядът „Млад огнеборец“ стана републикански шампион

Вашата оценка

 

Противопожарният отряд “Млад огнеборец” на СОУ “Д-р Петър Берон” стана републикански шампион на провелото се през уикенда състезание в курорта “Албена”. Нашите деца грабнаха отличието в дисциплината “Бойно разгръщане на състезателна пътека”, където се представиха блестящо и пребориха всички отбори. Само една точка не достигна на младите огнеборци да вземат и отборната титла. Те останаха на второ място след отбора на Враца. Свиленградският отбор взе приза и за най-малък състезател, който бе връчен на Николай Банев.

Състезанието бе голямо и доста оспорвано, участие в него взеха над 300 деца от цялата страна, заяви по телефона за e-svilengrad Ивелин Тонев, ръководител на отбора. Младите огнеборци  демонстрираха изключителен спортен дух и желание за победа и заслужиха отличието си, още повече, че се готвеха усилено за състезанието.

Единадесетите републикански състезания на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец – Албена 2010″ се проведоха под патронажа на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Участие в съревнованието взеха 28 отряда от цялата страна.

Разгледайте още снимки тук.

Коментари

 1. Началника на пожарната казва

  Браво на нашите деца!!!! Показаха, че наистина могат и заслужават златните медали!!! Браво и на Ивелин Тонев и неговия екип, че ги подготви! Браво и на Мария Петрова, че подбра и подготви тези прекрадни деца! Браво и на директорката г-жа Вангелова, за помощта и подкрепата! Браво разбира се и на общината, без която естествено нямаше нашите деца да бъдат най-красиви и най-подготвени!

 2. talasum казва

  kak vasilka otide na systezanie,kato e v bolni4en…qvno seriozno e podkrepqla decata :DDD Vasilkeee,toq put ve4e shte ti ydarqt tekmetoooo :)))

 3. постоянен читател казва

  Ей Таласъм ли си или маймуна не знам, ама като чета никъде ни разбирам, че Вангелова е била с децата! Хората се радват и благодарят на всички, които са им помогнали, а ти плюеш! Ами по твоята логика би трябвало и кмета да е бил с децата.
  И сега без да обръщам внимание на всички злобари, искам да поздравя и аз тези деца за успеха им!

 4. Майка казва

  Браво на децатата!Този труд бе възнаграден.

 5. Майка казва

  Благодаря на всички треньори и преподаватели! Поклон, пред вашата всеотдайност!

 6. Татко казва

  Валко,добре,че има такива като вас.Децата не пият , не пушат ,не се дрогират, а времето им е запълнено с полезни неща.Благодаря , че ги правите истински мъже и жени, готови за победи!Благодаря, също на М.Петрова,И.Тонев ,Коцето и на СОУ „Д-р П.Берон“.

 7. свако и тако казва

  продължавайте в същия дух ха ха ха …..

 8. tsveti казва

  Гордеем се с Вас! Познавам някои от децата. Те са трудолюбиви, отговорни, отлични ученици и имат позитивния хъс за победи. От сега ли личи, че ще станат личности. Поздравления! Продължавайте в същия дух! Поздравления и за хората, които ги подготвят, които учат децата ни на истинските неща от живота!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.