Тежка катастрофа на кръстовището до болницата

Вашата оценка

Тежък пътен инцидент стана днес по обяд на кръстовището до болницата. Гръцки автомобил „Нисан” не спира на знак стоп и препречва пътя на „Рено”, движещо се по пътя с предимство.

Идвах си от Левка, когато гърците изскочиха буквално пред мен. Нямаше как да избегна удара. Всичко стана за секунди, каза общинският съветник Николай Колев, който е бил зад волана на „Рено”-то.

За щастие той се е разминал само с жестока уплаха от катастрофата. За разлика от него, двамата гърци, които са били в другата кола, са пострадали сериозно. Полицаи и пожарникари казаха, че единият от тях най-вероятно няма да се спаси от нежелан край.

Ударът е бил толкова жесток, че двете коли спират чак в тревата пред бензиностанция „Бурдипта ойл”. Гръцката кола се преобръща от удара и затиска под себе си магаре, вързано да пасе край кръстовището. Когато пристигат, пожарникарите вдигат колата на гумите й. Изпод потрошения „Нисан” се изправя магарето и побягва по живо –по здраво.

Напоследък в Свиленград е ежедневие възрастни гърци да карат без да се съобразяват с пътните знаци, коментираха зяпачи на катастрофата.

Коментари

  1. 111 казва

    Снимките не са виновни това е деисвителноста .Трябва да има много голям постоянен контрол на такива възлови кръстовища. Полицаите да се отнасят професионално към всички водачи, да не делят хората на ваши и наши на бедни и богати българи и други .Съжалявам но от 30г вСвиленград няма никаква промяна в тая насока .Да не говорим за хората ,които карат постоянно след запои всички ги знаят.Това е малка част от суровата действителност.Пълните тротоари с леки автомобили, шумните гъзарски мотори и най лошото приятелските отношения между, нарушители и проверяващи.А точно там е разковничето наречено“ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ“

  2. cscsc казва

    ama vie v toq vesnik ste brutalni paparaci..nqmam dumi …mart mesec vi napraviha zabelejka za cenzura na katastrofata na somat i pak prodaljavate da ka4vate snimki bez cenzura…vqrno 4e nqma kvo da pishete ama …..

  3. zlobarka казва

    skandalat prodava sa kazali mnogo otdavna primer za tova e i vestnik staria most kogato ima skandal otrazen na parva stranica svilengradchani shte si schupiat krakata da tarchat da go kupuvat

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.