„Пенсионираха” началника на ГКПП „Капитан Андреево”

Вашата оценка

Изненадващо днес Румен Митев, началник на ГКПП „Капитан Андреево” излезе в пенсия, съобщиха същисани негови колеги от гранична полиция. Според тях, началникът им е получил от шефовете си предложение за пенсиониране, на което не е могъл да откаже.

Румен Митев е един от най-уважаваните офицери на КПП-то.В системата на гранична полиция е от 90-те години на миналия век. Доказан професионалист, безспорен авторитет сред колегите си. Дългогодишен началник на оперативна смяна. От четири години е началник на най-големия сухопътен граничен пункт на Европейския съюз.До днес!

Пенсионирането му стана факт, след като той единствен каза пред медии, че е естествено граничните полицаи да са стресирани след операция „Граница”, когато бяха принудени от свои качулати колеги да стоят с вдигнати ръце часове на ред.

Дни след акцията на ГКПП „Капитан Андреево” се образува опашка от чакащи автомобили. На репортерски въпрос дали граничните контрольори не са стресирани и затова да работят по-бавно от обичайното Румен Митев отговори „ Възможно е! И вас да ви държат часове с вдигнати ръце и вие ще се стресирате!”

Коментари

 1. ! казва

  Ако си истински професионалист, все тая колко ще стоиш с вдигнати ръце. Но ако, си гузен или посредствен е друго.

 2. Анонимен казва

  Румен беше безспорен професионалист.С него завършва ерата на истинските „капепейци“.Всички останали са „ушанки“, ориентирани финансово и следователно зависими.Не че и той е стоял встрани от „бешлика“, но поне работеше и за държавата.Поне взе пенсия – много няма да я дочакат.Качулките дебнат!

 3. !!! казва

  Вярно е, не може да са гузни, щом са задружни…

 4. adamov казва

  Ако ислямистите на поредната терористична клетка в България – тази на бившия мюфтия Хайредин, бяха разкрити в друга европейска страна, досега щяха да търкат пода в Гуантанамо бей. У нас дейността на Хайредин като кадър на ДПС е описана в книги, например „Нашествието на ислямския фундаментализъм“ от Веселин Божков. Без ефект. През октомври м.г. общественици и интелектуалци се обявиха против масовата ислямизация на Родопите – без никакъв ефект. Изобщо фактът, че България функционира като регионален щаб на ислямския терор благодарение на политическата закрила на ДПС, БСП, СДС и НДСВ, е световно известен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.