НАП продава конфискувано на ГКПП „Капитан Андреево“ БМВ Х5

Вашата оценка

БМВ Х5, произведено през 2002 г., с мощност на двигателя 3000 куб. см, дизел, продава Териториалната дирекция на НАП в Пловдив.  Автомобилът е конфискуван преди време заради опит за трафик на хора от Турция през граничен пункт „Капитан Андреево” край Свиленград. Началната тръжна цена на автомобила е 25 000 лв., като за да участват в наддаването, кандидатите трябва да преведат депозит от 5 000 лв. Колата се намира в склада на НАП в Пловдив, на адрес ул. „Скопие”  № 107 и може да се оглежда до 21 септември.

Същевременно НАП Бургас обяви на търг сауна, фитнес, кафе, подземен гараж, три апартамента и две ателиета в Банско. Имотите са придобити от несебърска строителна фирма, която има задължения от над 2 млн. лв. към бюджета. Имотите се намират във ваканционните селища „Сидер лодж 1” и „Сидер лодж 2” в местността „Грамадето” на Банско. Кандидат-купувачите могат да огледат имотите до 20 септември, като предложенията на желаещите да се включат в наддаването се подават също до тази дата в сградата на НАП в Бургас.

От началото на тази година, след като АДВ стана част от Националната агенция за приходите, данъчните инспектори могат не само да запорират движимото и недвижимо имущество на некоректните данъкоплатци, но и да го продават на търг.

Коментари

  1. Марк О" селски казва

    Справедливо, би било тези суми пари да отиват за бедните хора от които са крадени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.