Проверете спирачките си!

Вашата оценка

Тази седмица стартира кампанията “Разчитай на спирачките си. Не спирай Живота!”. В рамките на кампанията, която е под егидата на министерството на транспорта, организаторите ще оборудват 50 автосервиза и автоцентъра в цялата страна за безплатно тестване на състоянието на спирачната течност. До момента оборудваните сервизи са 19. Най-близките такива сервизи до Свиленград са в Хасково и Димитровград.

Техническата изправност и най-вече изправността на спирачките на автомобила е от голямо значение за безопасността на движение. Въпреки че проверката и смяната на спирачната течност не е задължителна апелът към всички шофьори е да обръщат повече внимание на качеството на спирачната течност. Организаторите призовават всички граждани да се възползват от безплатните тестове, които са част от кампанията.

Кампанията “Разчитай на спирачките си. Не спирай Живота!” е първата по рода си у нас с такава насоченост и цели да изостри вниманието на обществеността за превенцията на пътни произшествия, причинени от негодна спирачна течност и чрез това да се повлияе за намаляване на пътнотранспортните произшествия в България.

Коментари

 1. Свиленград става уникален казва

  1,3 млн. евро ще превърнат подходите и алеята до р.Марица в уникална зона. Шадравани, пейки, паметници, цветя, абе нещо невероятно. От 10 общини само нашата е успяла да спечели 3 възлови проекта

 2. Анонимен казва

  samo dane legna varho tvoqta 4e trqa dami vika6 TATE,CARVOLANE

 3. Анонимен казва

  imate li na ideq sas tezi pari kakvo moje dase napravi

 4. От таен обожател казва

  Отново начин Държавата да взима пари от гражданите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.