Нови успехи за момичетата на Петя Стефанова

Вашата оценка

По време на престоя си в София танцьорките се запознаха с Калин Врачански

Момичетата от школата с Калин Врачански

Момичетата от танцовия център на Петя Стефанова отново спечелиха престижни награди. Поредните си успехи те записаха на Младежкия фестивал на изкуствата, който се проведе на 9 и 10 април в София. В категорията модерен балет Елена Атанасова спечели първо място с индивидуалното си изпълнение. Тя грабна и наградата от спонсорите – InterDance. Танцовата школа на Петя Стефанова получи и две втори места – за изпълненията си в категориите „Стилизиран фолклор” и съвременни и характерни танци.

Конкурсната програма се проведе в театър София. Там нашите момичета успяха да се запознаят с най-котирания в момента български актьор – Калин Врачански /Камен от „Стъклен дом”/. Звездата с удоволствие прие да се снима с талантливите момичета от Свиленград

Младежкият фестивал на изкуствата “ДА ПЕЕМ – ДА СЕ НАДПЯВАМЕ, ДА СВИРИМ – ДА СЕ НАДСВИРВАМЕ, ДА ИГРАЕМ – ДА СЕ НАДИГРАВАМЕ” се организира за седми пореден път от „Асоциация Български фолклор” и Еврогрейд. Целта на форума е да привлеча младите хора към съпричастност за съхраняване на обичаите , бита, нравите, традициите, културното ни наследство, което запазва нашата идентичност в Европейското семейство.

Коментари

 1. POCHITATELKA казва

  Bravo momicheta za poreden pat dokazahte, che ste nai-dobrite!!!

 2. Анонимен казва

  Това от някой доброжелател на госпожата ли е? Никога неможете я стигна.

 3. kiki казва

  Какво искате от госпожата бе,тя е пълна съчма,добре че момичетата са читави.

 4. naturela казва

  Vmesto da se radvate na yspeha na momi4etata-vie pak po gospojata pluete…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.