Георги Манолов: Ако бъда избран за кмет, приоритет ще ми е решаването на проблема с трудовата заетост

Вашата оценка

Инициативен комитет издигна  кандидатурата на Георги Манолов за кмет на община Свиленград на Местни избори’2011.  Това стана днес в ресторант „Микс”.

В  комитета, издигнал Манолов отново за кмет на Свиленград, са Мария Костадинова, която е председател на гражданско сдружение „Заедно за Свиленград“,  Иван Андреев – настоящ общински съветник, агроном, член на Ротари клуб-Свиленград, д-р Димитър Ермов – хирург, управител на Многопрофилна болница за активно лечение Свиленград, член на Националното хирургическо дружество, член на Комисията по здравеопазване към Национално сдружение на общините в Република България, отец Константин, Никола Динков, строителен предприемач, Огнянка Петрова, треньор по спортна гимнастика и младата Християна Къналиева, член на младежкия парламент.

„Нормално е да ми се иска да продължим това, което сме започнали, поради няколко причини. Първо, защото действително, има какво още да постигнем. Второто, и по-важно, заради което приемам тази подкрепа е, защото усещам признанието на хората. Защото е важно всичко, което сме постигнали и реализирали, да продължим да го поддържаме. Искам от сега да кажа, че ако бъда избран за кмет през следващия мандат цялото ми внимание и усилия ще бъдат насочени към решаването на проблема с трудовата заетост „, каза Георги Манолов.

Основните политически структури в Свиленград обявиха подкрепата си за Манолов още преди да бъде обявена кандидатурата му за трети мандат.

Коментари

 1. asen казва

  АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ПОЧНА СЕЕЕЕЕЕЕ СЛАВКЕ , ЖИВКО ТЕНЕВ ДЕМИР -ЕВРОРОМА КЪДЕ СТЕ ВАШ РЕД Е ДА ОКАЖЕТЕ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЧАКАМ ВИ.

 2. ANNA казва

  А БЕ НЕЩО МНОГО ТЪЖНО ИЗГЛЕЖДАТ НА СНИМКАТА ВСЕ ЕДНО СА НА ПОГРЕБЕНИЕ.

 3. neli казва

  Кате що не прасна една снимка от събитието да видим колко са тъжни всички на това събитие, то повод за радост те тъжни що , може жегата да ги мори , жалко ,че от близо 15 години гледам все едни и същи муцуни на изборите -ДОКОГА .

 4. iva казва

  leeelee shak sega shtial da p?misli za rabotni mesta a kade beshe do sega sled daj kashulka

 5. nuTaHka казва

  Господин Манолов, обърнете се към идеите на младите хора (някои от тях работят и в момента за вас), не ги подценявайте. Не е сигурно дали сам можете да решите проблема със заетостта, но ако подкрепите младите хора с идеи и малкия (наистина малкия: фамилен) бизнес има шанс. Късмет!

 6. 02 казва

  ми досега какви му бяха приоритетите що не мислеше за заетоста за какво толкова мислеше???Е той си знае!!!

 7. срамота за кмета казва

  Манолов какво прави бе цели 6 години – мандат и половина , за какво мисли? За себе си нали? Вече се оправи натрупа състояние и сега следващите 4 години ще мислиш за трудовата заетост на хората? Нямате ли страм? Хукнахте пак с жена си да правите предизборна кампания, сега е станала кръсница на дома, утре кума ,а в други ден бог знае какво защото на всяка цена трябва да бъде кметската жена. А оня надут пуяк Ермов ни за доктор го бива вече ни за управител? я вземете да го пенсионирате. Болницата в Свиленград е на стратегическо място и с него и без него винаги ще я има.

 8. Анонимен казва

  ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА !!!

 9. Kiki казва

  Кметът има поне 30-40 млн. лева, изобщо не му трябва да е пак кмет, може и без този мандат, какво му пука за вас, той си е добре, Обикаля си По света и у нас, защо все той ви е виновен, погледнете себе си, вие глупци и мързеливци, кметът е направил пари от Честен и местен труд. Браво на него, успял, натрупал, купил, хотели, морето и тн.

 10. Някой казва

  хахахаха и тука е пълно със счетоводители, явно Кики е новия счетоводител на кмета и е много навътре в нещата. Тъпанари!

 11. :) казва

  kolko si prosta ne se nakradi tozi nasiq kmet sega i ot asvalta kolko pribera sina mu izska4a s koli i motori nai novite da go duhate kmetowe i wsi4ki ostanali PEDERASI DOLNI SAPUN ..!

 12. ilian казва

  iskame Sashka vaseva da pee v svilengrad za izborite tq e nai evtina vzima po 1000 leva i ima mnogo hubavi pesni

 13. Задълженията на общината възлизат на 28 милиона казва

  Кмета добре ни подреди толкова кредити има да връщаме.Сега пак захарче ,зада може да продаде останалото имущество по нетна стойност около 23 милиона.След това шапка на тояга и в САЩ, ако можеше нещо друго да направе освен кредити и бетон сигорно би опитал ,но това му е капацитета.НО той не е виновен, а всички който го подкрепят и най вече съветниците ТЕ са по виновни и по отговорни ,за делата му защото гласуват без да мислят скирити зад колективната безотговорност и просташка същност.НАКАЖЕТЕ СЪВЕТНИЦИТЕ искатели пак малоумни продажници като Слава,Кърчето,сега и цигани има по предните места,караибрахим,тенев,ангел,шопи,бай ганьовци,селяни от любимец и тем подобни кърляжи ,като сарандито.

 14. 1 казва

  Това е капацитета на града ви.Другите дето се гласят, са по зян !

 15. Задълженията на общината възлизат на 28 милиона казва

  Това вярно ли е?

 16. kef казва

  Ти сънуваш ли бълнуваш ли ? Не се ебавай с цифрите малоумнико !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.