Наши гимнастички отиват на европейското

Вашата оценка

Две гимнастички от тукашния клуб „Александър Фотев” ще участват на европейското първенство по гимнастика в Нови Сад /Сърбия/. Емилия Ангелова и Юлиана Апостолова спечелиха квоти за престижния форум, след като завършиха на трето място в турнира „Олимпийски елит”, провел се през миналата седмица в София. Покани за участие в надпреварата получиха само най-талантливите гимнастички в страната, определяни от федерацията за следващия олимпийски елит на България. Така Емилия Ангелова участва при старшата възраст, а Юлиана Апостолова при младшата. Те трябваше да премерят сили с 15 свои връстнички от водещите клубове в страната. Само класиралите се на първите три места в двете възрастови групи спечелиха квоти за еврошампионата. И Емилия, и Юлиана показаха класа в различните дисциплини и съчетания и влязоха в тройката, с което си осигуриха участие на европейското първенство.

Коментари

  1. доброволка казва

    Големи приказки,а накрая нищо.Но ние, българите, гледаме от писане да го докараме,но не и от дела.Чакаме с нетърпение да разберем за резултатите на БГ гимнастиката на това първенство.Може би ще бъдат трагични и плачевни.Дано тези момичета да не са само поредните надути истории на г-жа Огняна Петрова/може би е обществена тайна,че тя това го владее отлично/.Пожелаваме им успех!!!

  2. АНОНИМЕН казва

    ЧУДЯ СЕ НА ПРОСТОТИЯТА ВИ НА ВСИЧКИ В ТОЗИ ГРАД! УМИРАТЕ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ, КОГАТО НЯКОЙ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ВАС!

  3. ЦСКА Е НОМЕР 1 казва

    ХАХААХАХХАХА…….АБЕ ВИЕ МНОГО ЛЪЖЕТЕ БЕЕЕЕЕЕ СЕЛСКИ ПРЪЧКИ . ПРИ ВАС ВСИЧКО ЛИ Е ИЗМАМА БЕЕЕЕ???????ЕТО И КЛАСИРАНЕТО; 1-ГРЕТА БАНИШКА–ЦСКА 2-ПАМЕЛА–ЛЕВСКИ 3- РАЯ–ЛЕВСКИ 4-ЕЛИЗАБЕТ ВАСИЛЕВА –КЛУБ ИЛИЯНА 5-ДЕСИСЛАВА –СТАРА ЗАГОРА 6–АПОСТОЛОВА –СВИЛЕНГРАД ТОВА Е ИСТИНАТА АКО 6 МЯСТО Е БРОНЗОВ МЕДАЛ ПРИ ВАШЕ СЕЛО В БЪЛГАРИЯ Е ТРЕТО МЯСТО ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМАМА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.