Проведе се Великденски волейболен турнир

Вашата оценка

7 отбора с повече от 60 състезатели участваха в тридневен  Великденски волейболен турнир, организиран от младежката структура на ГЕРБ-Свиленград.       

На финала един срещу друг се изправиха два изключително равностойни отбора в лицето на основния фаворит в надпреварата „Берон” и изненадата „Гръм в рая”. Момчетата от „Гръм в рая” започнаха срещата много по-амбицирани и концентрирани и успяха да спечелят с лекота първите два гейма. С две смени в състава на „Берон” обаче последва мобилизиране на целия отбор и те отвърнаха подобаващо на предизвикателството, като спечелиха следващите два гейма, за да направят резултата 2:2 и да се стигне до решаващ тайбрек. В него опитът и здравите нерви на състезателите на „Гръм в рая” изиграха решаваща роля и те се поздравиха с труден успех – 15:13 точки и с общ резултат 3:2 гейма спечелиха финалния двубой и грабнаха шампионската купа на турнира.

Благодаря на всички фенове на волейбола, които взеха участие в турнира и го превърнаха в един спортен празник по време на Великденските празници, каза председателят на младежката структура на герберите Любомир Апостолов. Изказвам благодарност към общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Свиленград в лицето на г-жа Атанаска Михайлова и г-н Георги Еленков за подкрепата, която оказаха за организирането на турнира, също така към ръководството на СОУ „Д-р Петър Берон” в лицето на г-жа Петя Благоева за това, че предостави физкултурния салон на училището за провеждане на всички срещи, допълни той. Нашата амбиция е този волейболен турнир да се превърне в традиционен и да събира любителите на волейбола от региона всяка година, каза в завършек Любомир Апостолов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.