Юлияна Апостолова е републиканска шампионка по спортна гимнастика

Вашата оценка

Юлиана Апостолова/с медала/ и Виктория Димитрова

Талантът на свиленградската спортна гимнастика Юлияна Апостолова стана републиканска шампионка в многобоя при момичетата старша възраст, като взе две втори и две трети места в класирането на отделните уреди. С изпълненията си Юлито взе среброто на земя и успоредка, а бронза – на греда и прескок. Това и гарантира първото място в многобоя, което е още по-ценно, защото бе постигнато в една истинска спортна битка. В нея нашата Виктория Димитрова взе престижното пето място, съобщиха от клуба по спортна гимнастика „Александър Фотев“.

Много оспорвано протече надпреварата при момичетата младша възраст, където само стотните и субективното съдийство оставиха момичетата от Свиленград на престижното  четвърто място.

- Много съм доволна от представянето на момичетата, но този път  съдийството бе безобразно. В един момент си помислих, че предварително е решено, кой на кое място да завърши това държавно първенство. За себе си знам, че момичетата се представиха с класа над това, което играха, само преди 2 седмици, за купата във Варна. Направихме сериозна подготовка, която даде резултат, сподели треньорката Огнянка Петрова.

В шампионата на уреди при девойките старша възраст Емилия Ангелова взе златото на прескок, а на греда и земя остана трета. Миглена Милева постигна добро класиране на прескок и земя, нареждайки се на стотни след третата състезателка в тези уреди.

Коментари

 1. Анонимен казва

  Това момиче се класира на трето място.На първо е Елизабет /София/, на второ Грета /ЦСКА/.Проверете достоверността на данните,а не пишете каквото ви падне.

 2. Илияна Сарандиева казва

  Не пищете глупости след каго не сте присъствали на състезанието. В едно състезание има няколко награждавания. Не ви прави чест да успорвате резултатите и да пренебрегвате труда на тези деца. Те постигат тези успехи с нечовешки усилия и много любов към гимнастиката. Дължите ИЗВИНЕНИЕ на Юлияна Апостолова и на нейните треньори.

 3. Диляна Цветкова казва

  Браво на детето!!!Ей такива таланти трябва да карат всичките ни съграждани да се гордеят и да се радват заедно с момчето и нейните родители,а не да завиждат и да оспорват успехите и.Както нейните така и на всички останали момичета от отбора.

 4. Nina Apostolova казва

  До Анонимен: Елизабет/София/ и Грета/ЦСКА/ наистина са класирани на първо и второ място, но във възрастта девойки младша възраст, а Юлияна се състезава в момичета старша възраст!!! Направете разлика и тогава пишете.

 5. Анонимен казва

  Защо им обяснявате.Има си гадняри и завистливи, които и под вола теле ще търсят.Радвайте се на успехите на децата!!А когато си добър и завистта те съпътства!

 6. Anonymous казва

  Хора, това е маркетинг ;) Навсякъде е така – свиквайте!

 7. GIMNASTIK казва

  ЗА ПЪРВИ ПЪТ СВИЛЕНГРАДСКА МЕДИЯ ДА ПУБЛИКУВА ИСТИНА ЗА СПОРТНАТА ГИМНАСТИКА В СВИЛЕНГРАД ПЪРВО -БРАВО НА ДЕЦАТА ВТОРО-БРАВО НА ОГНЯНКА ПЕТРОВА ЗА ИСТИНАТА ТРЕТО БРАВО НАМЕДИЯТА ЗА НАПИСАНОТО

 8. chess казва

  Nina Apostolova sravnenieto koeto pishesh za vazrasta pove4e po dobre ne sravnqvaite s tva samo 1 6ampion po kvoto i da e znae 4e sravneniqta se prevrashtat sled vreme v izvineniq a i 3 to mqsno ne e losho daje e dobre no bez sravneniq e po dobre

 9. ?????????????? казва

  Състезанието се провежда 2 дена . Първи ден в МНОГОБОЯ -това добре. БРАВО . А вторият ден на УРЕДИТЕ ??????????????

 10. да се знае!!!!!!!!!!!!!! казва

  Републиканското състезание по спортна гимнастика се провежда 2 дни .Първият ден състезателките от всички отбори се състезават на 4-те уреда в задължителна програма като първите 8 с най-много събрани точки от всички уреди се награждават в МНОГОБОЙ. При момичета старша възраст в МНОГОБОЙ на 1-място са 2 състезателки РАЯ -РАНЧОВА – ЛЕВСКИ и ЮЛИАНА АПОСТОЛОВА – СВИЛЕНГРАД на 3-то място е ПАМЕЛА ГЕОРГИЕВА- ЛЕВСКИ и т.н. Вторият ден е ШАМПИОНАТ НА УРЕДИТЕ като в него участват от всеки отбор двете състезателки с най-високи оценки от многобоя предният ден.Програмата е ВОЛНА като в своите съчетания състезателките показват своите истински умения и сложни упражнения и се оценяват на всеки отделен уред.Така на ЗЕМЯ –1 място ПАМЕЛА – ЛЕВСКИ . 2 място РАЯ-ЛЕВСКИ. 3-МЯСТО ЮЛИАНА-СВИЛЕНГРАД .и т.н. НА ГРЕДА –1място ПАМЕЛА-ЛЕВСКИ 2 място РАЯ-ЛЕВСКИ 3 място ЮЛИЯНА СВИЛЕНГРАД .и т.н. ПРЕСКОК –1място ПАМЕЛА -ЛЕВСКИ 2 място КРИСТИЯНА -ЛЕВСКИ 3място ЙОАНА- В.ТЪРНОВО 4 място ВИКТОРИЯ 3 мВ.ТЪРНОВО 5място ЮЛИАНА АПОСТОЛОВА -СВИЛЕНГРАД . УСПОРЕДКА на 1 място РАЯ-ЛЕВСКИ 2-място ЮЛИАНА АПОСТОЛОВА -СВИЛЕНГРАД 3 място ПАМЕЛА -ЛЕВСКИ и.т.н. ТОВА Е ИСТИНАТА –НЕ ЗЛОБЕИТЕ А СЕ РАДВАИТЕ ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА И ДА НИ РАДВАТ С ВСЕ ПО–ГОЛЕМИ УСПЕХИ В ЖИВОТА КАТО ЦЯЛО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.