Борисов: Дянков няма да бъде в правителството при нов мандат на ГЕРБ

Вашата оценка

Министерски съвет разпространи изявление, в което се казва, че Симеон Дянков няма да бъде в правителството на ГЕРБ при евентуален нов мандат на управление на партията. Вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков подаде оставката си пред мен и аз я приех и предложих на депутатите в Народното събрание да го освободят от заеманите от него постове. Това е моето решение и аз не съм го променил, заяви премиерът Бойко Борисов.

 Според министър-председателя оставката на Симеон Дянков не е гласувана в парламента, тъй като там беше депозирана оставката на цялото правителство.

 Ако на предстоящите избори хората гласуват доверие на ПП ГЕРБ и получим мандат да съставим следващото правителство, Симеон Дянков няма да участва в него, допълни премиерът Борисов.

Коментари

  1. Браво казва

    Какъв Дянков ,какви пет години ? Дянков с още двама трима сопола трябваше да търка наровете на централния . Този коментар показва колко си далече от действителността Бойко . Около теб има много личности за шутиране . Ако имаш шанса да управляваш ,няма да има промяна даже и по лошо ни чака !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.