Миглена Милева с 4-ри медала от Държавното първенство за купите на България

Вашата оценка

Миглена Милева спечели цели четири медала от провелото се в Пловдив Държавно първенство за купите на България по спортна гимнастика – І етап. Гимнастичката, която вече се състезава при „кадетките”, се представи повече от отлично, особено като се има  предвид, че се завърна в залата след тежка контузия.

Това, което прави Миглена е истински героизъм. След тежка контузия, две операции и продължително откъсване от тренировъчния процес, тя успя да върне формата си и отново е сред най-добрите гимнастички в страната, каза треньорката Огнянка Петрова.

От Пловдив Миглена се върна със сребро в многобоя и на греда. Бронзови медали взе на прескок и успоредка. Само малшансът й попречи да стигне и до златото, но и това ще стане в следващите състезания, убедена е треньорката.

От първи април отборите  на гимнастическия клуб „Александър Фотев” ще проведат едноседмичен подготвителен лагер на своята база, като ще ползват и перфектните условия  на комплекс „Принцес Романтика”. Във фитнеса ще работят за сила, а в басейна ще разпускат. Малките гимнастички ще се възползват и от всички възстановителни процедури, които предлага спа центърът на комплекса. По време на лагера гимнастичките ще обядват в ресторанта на комплекса по специално изготвено за тях меню.

От клуб „Александър Фотев” изказват специална благодарност на президента на своята федерация  Йордан Йовчев, защото той лично е осигурил нова успоредка за момичетата на Огнянка Петрова. Уредът вече е монтиран в тренировъчната зала на гимнастичките.

Коментари

 1. priqtel казва

  Браво,Мигле.Пожелавам ти много здраве и много медали още.

 2. Д.Иванова казва

  Браво Мигле! Гордеем се с теб и ти пожелавам здраве и много успехи!

 3. родител казва

  Браво на Миглена!
  Но защо лъжат по-долу, не всички гимнастички от отбора се ползват от фитнеса, процедурите и ресторанта! Не лъжете хората така, гадно е! Защо делите децата?

 4. :D казва

  6te polzvat fitnesa,restoranta i procedurite tezi deca koito zaslujavat a ne tezi deto ivat po dva pati mese4no na tqx za kakvo sa im tezi proceduri kato ne se natovarvat :D :D :D vinagi 6te ima nqkoi nedovolen :D

 5. родител казва

  до :D
  бъркаш ме с някой, защото детето идва всеки ден

 6. Ани Лозанова казва

  момичета Миглина Милева е истинска гимнастичка

 7. Ани Лозанова казва

  и тези гимнастички кои то се мачаат да вземат медали браво

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.