Драгомир Стойнев: Гласувах за промяна и за връщане на държавността

Вашата оценка

Гласувах за държавността, за върховенството на закона и всички да бъдат равни пред закона. Гласувах и за промяна, за икономически растеж, за създаване на работни места и същевременно гласувах против натиска, против своеволията на някои политически сили, които се опитват да подменят волята на хората, каза водачът на листата на „Коалиция за България” Драгомир Стойнев, след като гласува в 33-а секция в Хасково.

Ние искаме отново да върнем държавата, да върнем държавността и това ще се получи, категоричен бе той.

Стойнев каза още, че е подкрепил свободата и демокрацията, защото е имало опасност след 23 години преход отново да се възроди тоталитарен режим и е дал гласи си против хората, които се опитали да променят вота на гражданското общество.

Гласувах за повече солидарност, повече справедливост и за повече социална закрила на хората в България. И най-вече- гласувах за бъдещето на децата, каза още Драгомир Стойнев.

Драгомир Стойнев сподели още, че силно се надява манипулациите в изборния ден да не се състоят. Призовавам всички членове на секционни комисии да бъдат честни и почтени, да не подменят волята на народа, всички наблюдатели да бъдат внимателни, тъй като в крайна сметка до края на изборния ден не можем да бъдем спокойни, коментира той.

Призовавам всички избиратели от Хасковска област да излязат да гласуват – единствените, които могат да спасят изборите от опорочаване са хората, които честно дадат своя глас, заяви той.

Според него въпреки случилото се вчера в Костинброд все още има структури, които се борят за демокрация и които желаят да има гражданско общество. Това показва, че има независима прокуратура. Драгомир Стойнев смята, че това е „положителен сигнал към нашите партньори от ЕС, който ясно показва, че в България върховенството на закона е над всичко.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.