Таско Попов е новият треньор на футболния отбор

Вашата оценка

Таско Попов е новият старши треньор на футболния отбор. Той бе избран на поста след събрание на Инициативния комитет към ФК „Свиленград 1921”. За помощник треньор е назначен Димитър Бахчеванов, доказан футболист и играч с огромен опит.

Инициативният комитет, в чийто състав влизат Никола Динков, Иван Пехливанов, Георги Цингов, Динко Господинов, Валентин Ангелов, Николай Ангелов, Димитър Бойдев, Георги Карамфилов, Антон Пенчев, Златко Вангелов, Златко Парушев и Росен Киришев, проведе събранието си на 28 юни. Това се наложи, защото Общото събрание на клуба е насрочено чак за месец август, а дотогава трябва да се решат наболели проблеми на клуба.

Сред останалите решения на комитета са също и избора на представител и главен координатор в лицето на Иван Пехливанов, който приоритетно ще е ангажиран с подготовката на отбора,организиране на лагерите, договарянето с футболистите на тима, както и решаване на текущите проблеми пред отбора. Отборът ще има и нова стратегия, в която се залага на местните играчи. Те вече ще са минимум 2/3 от състава. Предстои да се обсъдят и промени в структурата на детско юношеската школа и решаването на проблемите й.

Подготовката на отбора стартира на 8-ми юли (понеделник) от 17:00 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.