Виктор Алеков с нови постижения на европейската танцова сцена

Вашата оценка

Виктор Алеков от Любимец отново доказа своя талант да танцува. На 15 и 16 март той се състезава на Европейско първенство в гр. Пиещани, Словакия където се представи с две сола, взе участие в два дуета и три групови танца.

Със соловото си изпълнение „Recovery“ в стил „Модерн“ Виктор взриви не само публиката, но и компетентното журито. Безапелационно и единодушно то му присъди първо място в крайното класиране и квота за предстоящото Световно първенство в Хърватия. Другият солов танц – „Ледения крал“, в  стил „Оупън“, му донесе 2-ро място и отново квота за първенството.

Виктор, заедно със своята дуетна партньорка Василена Шопова, участват с два танца, с които печелят първи места и квоти за световното. Това са „Дай ми малко любов“, в стил „Модерн“ и „Подарък от Боливуд“, в стил „Национални танци“.

Шампионът от Любимец участва и в групови изпълнения. С танца „Иш-Иш-Ха“ в стил „Национални танци“ печелят първо място, с „Контрол“, в стил „Оупън“ получават 2-ро място. Танцът „Сътворението“, в стил „Модерн“, нареди групата на най-високото място на почетната стълбица. И с трите танца групата получава и квота за участие в Световното първенство.

Надявам се да се докажа отново на Световното първенство в Хърватия и да се завърна с най-високите отличия, сподели Виктор.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.