В събота, от 15:00 часа, в спортната зала приемаме Поморие, победата е реална!

Вашата оценка

 

1Тази  събота отново сме домакини. От 15:00 часа ще приемем отбора на Поморие. Победата е задължителна, защото е с пряк конкурент за 4-тото място в крайното класиране. Хасково, Поморие и ние сме с по 2 точки. В последния есенен кръг излизаме срещу скромния  отбор на Панагюрище, който още няма. Вземем ли двете срещи сме 4-ти, защото Хасково има трудна програма. Гостува на Етър и приема лидера Бъки – Габрово, разяснява моментната ситуация професор Веселин Маргаритов, член на УС на клуба.

Шансовете за четвъртото място се появиха, след като миналата седмица момичетата на треньора Павел Дженев надиграха категорично отбора на Хасково с 30:27.

Ася Райкова, президент на ХК Свиленград – Пловдивски университет не скри радостта си от историческата първа победа на Свиленград в първа дивизия на българския женски хандбал  и призова свиленградчани  отново да напълнят спортната зала, за да подкрепят хандбалистките ни.

От болницата са готови с новата си хореография в подкрепа на хандбалистките ни

От болницата са готови с новата си хореография в подкрепа на хандбалистките ни

Най-атрактивната агитка по време на срещата с хасковлийки бе тази на МБАЛ – Свиленград, предвождана лично от управителя д-р Ермов. От болницата приканват всички да последват примера им и обещават утре от 15:00 часа да са с още по-ярко и звучно присъствие на трибуните на спортната зала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.