„Свиленград – 1921” започна предсезонната си подготовка

Вашата оценка

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„Свиленград – 1921” започна предсезонната си подготовка  с традиционното лисване на вода пред отбора. Ритуалът, разбира се , извърши домакинът Мавро Попов. След това президентът на „южняците” Иван Пехливанов  и старши треньорът Георги Каменов дадоха кратка пресконференция.

За нас е важно отборът да играе красив футбол и да сме в първата шестица на класирането, а защо не и по-високо. Искаме трибуните да са пълни при всичките ни домакински мачове. Главната ни цел е тази година да стегнем стабилен отбор, а догодина да вкараме в представителния тим на „Свиленград – 1921” 5-6 местни момчета от старшата възраст, каза президентът на клуба Иван Панайотов.

Подготовката на отбора ще премине изцяло в Свиленград. Тук имаме отлични условия и не смятам да правим лагер навън, сподели старши треньорът Георги Каменов. В периода до първата среща в началото на март ще изиграем поне 6 контроли. Първата е на 26-ти този месец от 14:00 часа, когато ще домакинстваме на Берое.

Трима нови ще се присъединят към нас. Единият е Пейо Батинов и още две момчета , с които все още преговаряме, каза още младият специалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.