Атакуващ халф от Македония дойде при „южняците”

Вашата оценка
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мартин Гоцевски Сн.: Даниел Делчев

Атакуващ халф от Македония мина успешни проби и е одобрен от треньорското ръководство на Свиленград 1921. Мартин Гоцевски досега се е подвизавал в третодивизионния македонски отбор на Брегалник.  Той е на 21 години и демонстрира добри футболни умения.

Мартин Гоцевски е завършен футболист и съм убеден, че ще ни е много полезен през пролетната кампания. В три мача той има реализирани 2 гола. Освен това е атакуващ халф, който успешно играе както в центъра на атаката, така и по двата фланга, каза старши треньорът Георги Каменов.

По негово мнение подготвителният период върви по план и това личи от последните три контроли. Макар и да са в началото на подготовката, след мача с Берое, загубен с 6:1, идва поредица от три победи. В тях „южняците” взеха надмощие съответно с 3:0 над Хеброс, 2:1 над Розова долина и 2:1 над Берое /до 21 години/. Днес се игра още един мач – с Ботев – Гълъбово.

Както сме писали, целта пред Свиленград 1921 тази година е да стегне стабилен отбор, който да радва трибуните с красивата си игра. Влизане в първата шестица на крайното класиране ще е успех, твърди президентът на клуба Иван Пехливанов.

Според треньора Георги Каменов е постижимо и по добро класиране.

Като цяло стратегията на клуба е насочени към създаването на стабилна клубна школа, която за следващия сезон трябва да даде 5-6 местни таланта на представителния тим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.