„Амазонките на Юга” нахъсани за победа срещу Хасково

Вашата оценка

Изиграха две спаринг срещи срещу ветераните от Левкион

Untitled-1Хандбалният отбор Свиленград – Пловдивски университет  провежда седемдневен подготвителен лагер преди първия кръг за купата на България. Момичетата на треньора Павел Дженев са настанени в нов туристически комплекс в село Мезек и провеждат двуразови тренировки в спортната зала на Свиленград. По време на лагера  те изиграха и две срещи с ветераните  на Левкион.

Съставът е попълнен с нови момичета, което ни дава възможност да разполагаме с равностойни състезателки на всеки пост. Имаме вариативността да прилагаме различни тактически схеми на игра. Доволен съм, че момичетата идват с добра кондиционна подготовка. По време на лагера ще се съсредоточим  върху техническите и особено върху тактическите елементи на играта ни., каза за e-svilengrad.com треньорът на „Амазонките от Юга” Павел Дженев.

Новите в отбора са Иванина Рангелова и 18-годишното крило Деница Цветанова, които идват от плевенския Шугар. Иванина  игра в контролата с Александруполис в края на миналата година и още тогава хвана окото на старши треньора Павел Дженев. Стела Иванова и вратарката  Росина Христова от Габрово също обличат зелено-жълтия екип на Свиленград – ПУ още за първата среща срещу Хасково.

Срещата за купата на България  е в Хасково срещу едноименния отбор и ще се играе на 15 февруари /неделя/ от 14:00 часа  в зала „Спартак”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.