Последно домакинство в събота от 14:00 часа в спортната зала

Вашата оценка

„Амазонките от Юга” победиха трудно като гости Поморие

P1210810Свиленградските  хандбалистки записаха втора поредна победа като гости в шампионата. След победата над Хасково, сега момичетата на треньора Павел Дженев се наложиха, макар и трудно, над Поморие.

Играта бе двуостра и изравнена и през двете части на мача. Резултатът вървеше гол за гол, но все пак „амазонките” се наложиха с характер и колективен дух. Последната сирена дойде при резултат 21:22.

Тази седмица е последната за сезона домакинска среща от първенството. Тя ще се проведе в спортната зала на Свиленград от 14:00 часа. От ръководството на клуба се надяват на обичайната силна подкрепа и пълни трибуни.

Каним всички спортни хора в Свиленград да подкрепят отбора в събота. Момичетата са мотивирани за поредна победа срещу отбора на Панагюрище, над който надделяхме  през есенния полусезон, каза президентът на клуба Ася Райкова.

Тази среща ще е генерална репетиция за полуфиналната среща с Етър от турнира за купата на страната, която ще се играе на 21 март във Велико Търново, каза още Райкова.

При победа над Етър и определено развитие на турнира за купата за България „Амазонките от Юга” са с шансове да играят в Европа следващия сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.