Салон за здраве и красота от веригата „Престиж” отвори врати в Свиленград

Вашата оценка

Единственият в региона медицински уред LPG работи тук

P1220795Вече повече от две седмици салон от веригата „Престиж” предлага уникални за града ни услуги в сферата на здравето и красотата. Салонът се намира на входа на поликлиниката /бул. „България” 137/ и приема своите клиенти в приятна обстановка. За първи път жителите на града ни могат да се възползват от процедури с LPG апаратура – това е първият медицински уред, признат от FDA (USA) за успешен при третиране на целулит и оформяне на силуета. Патентованото механично лечение стимулира метаболизма и засилва венозната и лимфна циркулация. Липомасажните процедури ускоряват метаболизма на мастните клетки, за да могат да преминат житейския си цикъл по-скоро. Това помага на тялото да се отърве от мазнините по-бързо, отколкото клетките могат да се възпроизведат.

Липомасажът се извършва посредством ролки, които предизвикват постоянен вакуум. Процедурата не причинява болка, не пука капиляри и не образува хематоми. С 10 процедури LPG се постига 70 % по-бързо разграждане на мастните клетки, 240 % по-голямо производство на колаген, 140 % по-голямо производство на еластин, намаляване на теглото и стягане на кожата от 2 до 8 см.. Процедурите се използват за премахване на целулит, бричове, паласки, локализирани мазнини, белези, при отпусната кожа /след бременност, след загуба на тегло, анти ейдж/. Използва се при схващания и травми, за оформяне на силуета, преди и след липосукция, при венозна недостатъчност – оточни крака.

Само сега клиентите на салон „Престиж” могат да се възползват от промоционална цена на услугата – при закупуване на карта за 10 посещения се заплащат 15 лева на процедура. 30-минутният липомасаж се извършва от Светла Тодорова, която е специалист LPG.

Салон „Престиж”-Свиленград предлага и хита на сезона в сферата на красотата – безиглена мезотерапия. Това е процедура, която придава младежки вид на кожата. Предимството при нея е, че е напълно безболезнена, без отоци и с видими резултати върху кожата. Предлага се и традиционна мезотерапия с моментални резултати. Специалистите от „Престиж” извършват също попълване на бръчки и уголемяване на устни с филър STYLEAGE M и с филър хиалуронова киселина. Салонът работи и с единствения лицензиран за България и Европейския съюз ботокс VISTABEL. Всички процедури се извършват от лекари дерматолози с дългогодишна практика след предварително записване.

Салонът предлага и друга уникална за града ни услуга – Вега тест. При него се прави оценка на поносимост на организма към храни и напитки. Включва 240 храни, които се тестват една по една безболезнено и без взимане на кръв. Резултатите от Вега теста дават информация към кои храни организмът има добра поносимост и разгражда най-бързо.

Първият салон от веригата „Престиж” отваря врати преди повече от 20 години. В момента работят четири салона в София и един в Свиленград.

prestige

Коментари

  1. Анонимен казва

    В Свиленград салон Престиж -отдавна затвори врати!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.