Задържаха 13 митничари и трима гранични полицаи на „Капитан Андреево“

Вашата оценка

Most1Международен канал за контрабандни цигари бе разбит днес при операция, проведена под ръководството на Окръжна прокуратура – Пловдив. Акцията е реализирана от служители на ОДМВР – Пловдив, със съдействие на колегите им от СДВР и ОДМВР – Хасково и логистичната подкрепа на ГДБОП и ГДНП. Подробности по разследването бяха оповестени днес от главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов и директора на ОДМВР-Пловдив Пламен Узунов. На пресконференцията присъстваха и административните ръководители на Апелативна и Окръжна прокуратура – Иван Даскалов и Румен Попов.
Действията са предприети след постъпила информация в пловдивския отдел “Икономическа полиция” за престъпна група, която се подготвяла да осъществи контрабанда търговия на цигари на територията на Пловдив и страната.

По случая за 24 часа са задържани 13 митнически служители на ГКПП “Капитан Андреево” и трима служители от ГПУ “Капитан Андреево”. Всички те са били на смяна по време на преминаване на камиона и към момента продължава работата по изясняване на съпричастността им по случая.

Кои са имената на задържаните – четете в новия брой на вестник „Мост”. Търсете тази вечер в магазините, а утре – в обектите на „Lafka“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.