Насладете се на една безумна нощ с Краси Ранков и Стефка Янорова

Вашата оценка

Bezumna nosht 3 (1)Представлението „Безумна нощ” на театър „Иван Димов” – Хасково ще имат възможност да гледат свиленградчани. Постановката гостува в НЧ „Просвета 1870” на 20 април от 18.00 часа. Гаранция за много добро настроение и забавление в пролетната вечер е актьорският състав. На сцената на читалището ще се изявят познатите като семейство Ставреви  от „Стъклен дом” Красимир Ранков и Стефка Янорова. В постановката участват още не по-малко обичаните актьори Валентин Танев, Кирил Кавадарков, Дамян Тенев, Анна Симова, Явор Костов, Иванка Шекерова.

„Безумна нощ” по Рей Куни е определяна като блестяща комедия на ситуациите. Една нощ в Лондон, в  хотел „Уестминстър” , в стая 648, която е обзаведена  в стил „Риджънски”,  на шестия етаж…

Следват неочаквани събития и много смях. С перфектна актьорска игра и няма как да не е така с този звезден състав.

Американски журналист пише, че това е пиеса десерт: бърза, остроумна, лека, с хрупкави персонажи и достатъчно обрати за всеки вкус.

Наричат Рей Куни  „Кралят на комедията”. Автор е на повече от 70 пиеси, които се играят с успех в цял свят. През 2005 г. получава Орден на Кралство Великобритания – признателност за работата му като драматург.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.