Свиленград полудя по Лили, месец по-рано билетите за концерта й свършиха

Вашата оценка

IMG_0627Рекордни темпове на продажба на билети и изключителен интерес към предстоящите концерти на Лили Иванова и музикантите й, отчитат от екипа на певицата.  Местата за концерта на примата в залата в Свиленград са напълно разпродадени. Почти месец преди концерта й тук, който е на 13 май, няма останал нито един билет.

Пропуските за концертите в другите две големи спортни зали – на 21 май в зала “Орловец” в Габрово и на 25 май в зала “Диана” в Ямбол, са в продажба в мрежата на Ивентим – в интернет, както и във всички вериги от магазините Техномаркет, Технополис и бензоностанции OMV. След Свиленград и преди Габрово и Ямбол, екипът на Лили Иванова заминава за Лондон и концерт в една от емблематичните концертни зали в града – “Трокси”.

Междувременно стана ясно, че с това не се изчерпват плановете на екипа за тази година. Миналата седмица бе официално обявено, че откриването на спортна зала „Арена” Русе, ще бъде именно с голям концерт на Лили Иванова на 23 юли.

Концертите на примата на българската поп музика са продължение на партньорството между Лили Иванова и верига магазини „Лидл”.

Коментари

  1. Анонимен казва

    Лили е велика но според мен трябва по- малко да залага на материално

  2. Анонимен казва

    Лили е велика но не трябва да е толкова материално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.