Лили Иванова посрещната на крака в Свиленград

Вашата оценка

Певицата във възторг от кмета Манолов, дава му автограф

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сн.: А. Найденов

Още с излизането си на сцената, примата на българската естрада изправи на крака препълнената спортна зала на Свиленград. Повече от 1000 зрители не спряха да аплодират Лили Иванова по време на концерта. Сред ценителите на родната звезда бе и семейството на кмета Манолов, коeто чинно си бe закупилo билети. За тукашния концерт на Лили Иванова пропуските бяха разграбани само за 2 дни.
Лили изпя „Ела“, „Часове“, „Ако спра да обичам“ и „Невероятно“. Всяка песен от платинения й албум „Поетът“ се знаеше от публиката, чиито възрастов диапазон варираше от 7 до 70 г.
Водопадът от цветя, под който попадна певицата, бе пренасочен за пръв път не към багажника на колата, а към камиона, който пренася техниката, диви се вестник „Монитор“ в статията си, посветена на концерта.

След концерта естрадната звезда се срещна с кмета на града и му благодари за подкрепата и музикалната атмосфера. Лили подари на Манолов диск с личен автограф. Трогната от топлото посрещане в Свиленград, тя дълго държа ръката на кмета.
Днес / петък / мега звездата лети за Лондон, а утре вечер ще пее пред българи в клуб Troxy.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.