Футболист прекъсна мач, за да предложи брак на любимата си

Вашата оценка
450182

Да коленичиш пред цял стадион с пръстен в ръка се иска смелост. Мариян я събра и бе възнаграден – получи заветното „Да“ от Стиляна

В истинска сцена от романтичен филм се превърна последната среща от областната футболна група между отборите на Любимец и Свиленград. В средата на второто полувреме изведнъж футболистите на Любимец се подредиха в една линия и си свалиха фланелките. Под тях се показа надписът: „Стеле, ще се омъжиш ли за мен?”, а в следващия момент футболистът с № 15 коленичи на тревата с пръстен в ръка.  Романтичното предложение за брак бе направено от футболиста Мариян Василев. Неговата дългогодишна приятелка Стиляна Христова не се поколеба и веднага дотича при него, прегърна го и каза заветното „Да”.  Под аплодисментите на публиката на стадиона в Любимец двамата се целунаха и мачът продължи.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAМариян и Стиляна се познават още от времето, когато са били ученици в Свиленград. След това учат и живеят заедно в Бургас, където завършват висшето си образование. Неразделни са вече повече от 10 години. Доказала се във времето, връзката им е силна, но досега не са си правили подобни изненади. Да предложи брак на своята приятелка Мариян решава още през януари. От тогава до сега обаче той обмисля ефектен начин, по който да го направи. Самата подготовка на събитието му отнема около седмица – да поръча фланелките с надписа, както и годежния пръстен. В идеята му се включва и целият футболен отбор на Любимец, с който дори провеждат репетиция за предложението. За да бъде то наистина незабравимо, Мариян купува на своята любима пръстен с диамант. За избора на бижуто футболистът не се допитва до никого, а разчита само на себе си. Харесва пръстена в един сайт, след което му доставят оказалата се единствена бройка от него в магазин в Хасково. Естествено, пръстенът е по мярка и вече стои гордо на ръката на бъдещата булка.

Останах много изненадана от предложението и по-скоро от нестандартния начин, по който се случи то, каза развълнуваната Стиляна. В самия ден тя не подозирала, че ще се случи нещо по-различно. Както обикновено, била в публиката на мача, придружавана от сестра си и от бъдещата си етърва. Само на тях двете всъщност Мариян разкрил плана си, за да бъде сигурен, че Стела ще присъства на стадиона..

След романтичната сцена, запечатана и в архива на Ютуб, свиленградските Ромео и Жулиета получават множество поздрави от приятели в социалната мрежа. Щастливи са и родителите на младежите, пред чиито погледи двамата са израснали заедно. След стихването на еуфорията около годежа, те започват да планират сватбата, която, живот и здраве, ще се случи догодина.

Коментари

  1. bitch_please казва

    Ебати простотията. Тва, ако бях го видял на живо, щех да повърна. ЗакУевам се !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.