Мажоретките ни отново златни

Вашата оценка

DSC_0348Блестящо представяне направи Мажоретният състав при СК “ Изида-Свиленград” на провелото се миналата седмица първенство по Батън туърлинг и мажоретки в Пазарджик. В петото издание на фестивала „Слънчева Бесапара” се включиха 400 мажоретки от 15 града в страната. Сред голямата конкуренция на толкова много отбори нашите момичета успяха да защитят своите титли. Те се завърнаха с три първи и едно второ място в различните категории, в които участваха.

Златни медали завоюваха момичетата от втора възрастова група /8-10 години/ и каките /над 15 г./ в дисциплината „Марш парад 100 метра”. Композицията с батони на момичетата от втора възрастова група също бе оценена със злато. Малко не достигна на големите мажоретки /над 15 г./, които в същата категория останаха на второ място.

DSC_0336Доброто класиране и златните медали амбицират момичетата да работят неуморно през лятната ваканция, за да представят достойно отбора, града и страната ни на Европейското първенство по Батън туърлинг и мажоретки през месец октомври в Лигняно, Италия, казаха ръководителките на клуба Иванка Миткова и Петя Златкова.

Благодарим  за доверието, подкрепата и помощта на Община Свиленград,  на  г-н Георги Манолов и на всички, които вярват в нас, написаха момичетата във Фейсбук.

DSC_0218

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.