Потрошиха с чук хиляди автоемблеми

Вашата оценка

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2 270 фалшиви емблеми за автомобили  бяха унищожени днес под контрола на Митница Свиленград. Чрез механично натрошаване бяха унищожени емблеми, имитиращи тези на марките „Фолксваген“, „Сеат“ и „Хонда”. Чрез натрошаване бяха унищожени и 876 парфюма и тоалетни води на световноизвестните марки „Paco Raban“, „Nina Rici“, „Calvin Klein“, „D&G“. В процедурата бяха включени и 173 текстилни изделия, имитации на популярни марки. Мъжки ризи, пуловери, тениски и дънки, с логото на „Tommy Hilfiger“, „Gucci“, „Polo“, „Armani“ и „Lacoste“, бяха нарязани с машина.

Имитациите са задържани от митническите инспектори на „Капитан Андреево” при опити да бъдат пренесени в нарушение на Европейски регламент № 608/2013  относно защитата на правата върху интелектуалната собственост и Закона за марките и географските означения.

За задържането са уведомени представителите на правопритежателите на световноизвестните марки,  които са установили, че стоките са фалшиви и са взели решение за унищожаването им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.