Иванов – Михайлов са победителите в третото издание на „Свиленград оупън”

Вашата оценка

P1250711Завърши третото издание на „Свиленград  уопън”. Тенис веригата е за аматьори и се играе само на двойки. Това издание организаторите от „Евроойл 2002” промениха правилата.

Двойките бяха разделени в два потока, но не теглихме жребий, а позволихме участниците  сами да избират срещу кого да играят. Това направи турнира много динамичен и зрелищен, каза президентът на клуба Тодор Михайлов.

И този път турнирът  регистрира голяма масовост, като гости имаше чак от Пловдив.  Явно любовта към любимата игра се оказа по-силна от жежките слънчеви игри. За първи път в турнира бе регистрирано женско участие.  Очарователната Михаела Сарколева  игра наравно с мъжете, за което бе наградена от организаторите.

Станалият вече традиционен приз за най-атрактивен играч този път  бе поделен  между  Ивайло Иванов и Манолов Михайлов. Те получиха колбасената огърлица на месокомбинат „Бурденис  93”, гарнирана с буренце бира „Хайнекен”. Колегите им  от „Ангел Сарандиев 2010” от своя страна наградиха най-активния тенисист  Милен Фотев с огромна кошница колбаси.

В това издание на финала кръстосаха ракети Ивайло Иванов и Манол Михайлов от едната страна на мрежата и Златко Георгиев и Петър Парашев от другата.  Финалът се игра гейм за гейм. Парашев – Георгиев стигнаха до мачбол, но пропиляха шанса си и крайната победа отиде при младите Иванов-Михайлов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.