Инициативен комитет издигна кандидатурата на инж. Георги Манолов за кмет

Вашата оценка

P1250876На пресконференция днес Инициативен комитет издигна официално независимата кандидатура за кмет на инж. Георги Манолов за предстоящите местни избори.

B  кoмитeтa, който издига Maнoлoв за четвърти мандат, ca Mapия Kocтaдинoвa, пpeдceдaтeл нa гpaждaнcкo cдpyжeниe „Зaeднo зa Cвилeнгpaд и зам.-кмет на общината,  д-p Димитъp Epмoв – yпpaвитeл нa Mнoгoпpoфилнa бoлницa зa aктивнo лeчeниe-Cвилeнгpaд и хирург, oтeц Koнcтaнтин, архийерейски наместник, Hикoлa Динкoв, cтpoитeлeн пpeдпpиeмaч и Oгнянкa Пeтpoвa, тpeньop пo cпopтнa гимнacтикa.

Инженер Георги Манолов е визионер – прави всичко възможно да реализира това, което вижда в мислите и мечите си по отношение на развитието на Свиленград, каза Мария Костадинова. През годините той се е доказал като екипен играч, тъй като успя да създаде една добре работеща машина в общинската администрация, а другото важно качество, което притежава е, че винаги проявява стил и отношение към хората в работата си, изтъкна Костадинова.

Зам.-кметът на Свиленград приложи и кратка статистика за постигнатото през последните четири години от Манолов и екипа му. Равносметката показва 35 успешно реализирани проекта по различни европейски програми и 104 млн. и 760 хиляди лева усвоени евросредства по тях. Разкрити са 118 нови работни места, свързани с проектите, както и 180 места в общинското предприятие и 11 по „Старт в кариерата”. През последните четири години на територията на нашата община са започнали да функционират шест социални услуги, обслужващи над 600 потребители. Близо 260 нови фирми са разкрили дейност на територията на Свиленград, 45 % от тях са в областта на търговията и услугите. Създадени са общо 7500 дка лозови масиви.

От името на Инициативния комитет Мария Костадинова призова гражданите на Свиленград да запазят спокойствие за предстоящите избори, да проявят разум, както са го правили до сега и да дадат шанс на професионализма, за да се покаже на децата ни, че точно знаещите и можещите хора успяват.

Коментари

 1. АНЕЛИЯ казва

  Ще го подкрепим защото постигнатото се вижда и само завистниците могат да го отрекат. УСПЕХ.

 2. Елена казва

  Успех пожелавам на г-н Манолов. През годините той доказа, че е един от най -добрите кметове управлявали градъ ни и това се вижда в много отношения. Пожелавам му да печели още много кметски мандати, защото според мен няма по достоен човек от него да заема този пост. Успех.

 3. Иван казва

  Докога ще ги гледаме и търпим тези „видни управленци“..? Били направили градът чудесно място за живеене, ама моля ви се! Защо техните деца не живеят тук като всичко е толкова приказно..? Това че разпродадоха града на турци защо не го изтъкват сред Постиженията си..?

 4. Станимир казва

  Всеки сам избира къде да живее.Градът ни не е разпродаден, граничното положение с държави в които е забранен хазарта, определя интересът към Свиленград.Ако трябва да си недоволен от някого то това е ДЪРЖАВАТА, която определя това като законен бизнес и Комисията по хазарта , която издава разрешителни на инвеститорите!!!
  Всичко друго е евтин популизъм.

 5. ЗА Манолов! казва

  Манолов няма реален опонент. Не може опоненти да са кликата около Минков – най-големия трафикант на бежанци в момента със сина му. Не може опонент да му е Иван Андреев, когото са хванали на границата с 20 стека цигари само преди няколко дни. Това са тарикати на дребно и селски мошеници!

 6. Кой? казва

  Инциативен комитет от финансово зависими…. Имам чувството, че става въпрос не за Свиленград, а за Сеул…. Алчноста и жаждата за власт са безгранични….да го оставим пет мандата, че да се пръсне от преяждане….той вече е олигарх и няма моралното право да е кмет…

 7. Ивайло казва

  Не съм съгласен за преяждането- той има атлетична фигура и изглежда много добре за годините си.Проблемът е че този, който се натискат за кметкото място оше от сега раздава обещания за постове, земи, връщане на стари борчове, а другото се подразбира….за преяждането!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.