Биха дузпата на Шишков

Вашата оценка
Georgi Shishkov1

Георги Шишков

На извънредно заседание областният лидер на СДС Георги Шишков е бил свален от поста, разбра e-svilengrad. Заседанието е проведено този понеделник по искане на Националния изпълнителен съвет на партията, а в дневния му ред е била записана една-единствена точка – смяна на Георги Шишков като председател на областния съвет на СДС в Хасково. До провеждане на местните избори постът временно се поема от хасковския адвокат Димо Стоянов, е решено още на сбирката. Нова конференция, на която ще бъде избран постоянен ръководител на структурата, най-вероятно ще се проведе през ноември, коментираха запознати.

За мнозина смяната на Шишков не е изненада. Явно този факт не е останал скрит и за самия него, тъй като Шишков не е присъствал на заседанието и бил неоткриваем за съпартийците си в този ден.

Димо Стоянов

Димо Стоянов

Още преди два месеца общинското ръководство на СДС в Свиленград официално обяви, че застава зад кандидатурата на Иван Андреев от ГЕРБ за местните избори. По време на общинската конференция на СДС кандидатът на ГЕРБ бе специален гост и в израз на подкрепата си към него местните седесари го дариха с петлистна детелина. В същото време общинските структури на ДСБ и БЗНС застанаха зад кандидатурата на независимия кандидат Георги Манолов. Това разцепление между коалиционните партньори в Реформаторския блок явно е счетено за неспазване на политиката на партията и не убягна от вниманието на националното ръководство, откъдето не закъсняха с реакцията си.

Очаква се конференция за смяна на ръководството да бъде свикана скоро и в Свиленград.

Коментари

  1. не мож да бъде това казва

    тоя освен себе си да изключи от някъде то не остана от къде другаде да го наритат не им се вързвайте много много на тия писания. маргинала е наритан от давна от всякъде

  2. АНЕЛИЯ казва

    Кой беше тоя Шишков ? Защо не занимавате с хора от далечното минало?
    Няма сдс, от много време, сега са една каруца симпатизанти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.