Свиленград търси своя най-голям талант

Вашата оценка
Петьо Станков представи Свиленград в България търси талант" миналата година

Петьо Станков представи Свиленград в България търси талант“ миналата година

Забавно състезание „Търси се: ТАЛАНТЪТ НА СВИЛЕНГРАД” организират от читалището, съвместно с община Свиленград. Конкурсът е от официалната програма за празника на града ни, анонсираха организаторите. В състезанието могат да участват  всички,  които смятат, че са интересни, атрактивни и забавни или имат дарба и искат да я покажат пред публика. Няма ограничения в талантите, които могат да се покажат. Номерата може да са индивидуални или в дуети и групи. Допуска се участие на  музиканти- свирене на инструменти и предмети, певци и танцьори– всички жанрове, комедианти, разказвачи на вицове, клоуни, имитатори, акробати, жонгльори, балансьори, дресьори на животни, фокусници, илюзионисти, бойни изкуства и всякакви други таланти.

Кандидатите може да са на възраст от 3 до 103 години, уточниха от читалището. Заявки за участие се приемат до 17.30ч. на 30.09.2015г. в читалището, или на имейл: nchprosveta@abv.bg. Самото състезание ще се проведе на 2 октомври в читалището. То ще е разделено на два етапа – предварителен кръг и финал.

Участниците ще бъдат оценявани от жури, но крайното класиране за  първите три места ще се определи чрез вота на публиката.

Михаил Бакърджиев - Набора смая журито на шоуто с участието си тази година

Михаил Бакърджиев – Набора смая журито на шоуто с участието си тази година

Победителите ще получат награди – диплом, купа и парична премия, в размер на 50 лв., 80 лв. и 100 лв., съответно за трето, второ и първо място. За победителя в надпреварата ще има и допълнителна награда – организиране и финансиране явяването на кастиг за следващото издание на „България търси талант“.

Ако прецени, журито ще присъди и допълнителни награди. Наградният фонд е осигурен от Община Свиленград.

За допълнителни въпроси желаещите могат да се обадят на телефон 0379 7 13 71, мобилен 0885 239 636 или на  имейл nchprosveta@abv.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.