Георги Манолов с награда от конкурса „Кмет на годината”

Вашата оценка

P1250733С приз от конкурса „Кмет на годината 2015” бе отличен градоначалникът на Свиленград инж. Георги Манолов. Наградата той взе в категория „Инвестиции и заетост” в раздела за средна община. В тази категория търсим градоначалника, положил усилия за откриване на нови работни места, за осигуряване на добри условия за бизнеса, направил нужното, за да бъде населеното място, управлявано от него, притегателна сила за привличане на чужди капитали, споделят организаторите на конкурса. За Манолов гласа си са дали 7 193 участници в анкетата.

С награди от конкурса бяха отличени градоначалниците на Любимец и Ивайловград. Инж Анастас Анастасов получи приза за „Модерно земеделие” в малка община, а кметът на Ивайловград – Диана Овчарова бе отличена за постигнатото в категория „Популяризиране на местния туризъм” също в раздела за малка община.

Церемонията по връчването на наградите се състоя на 11 септември в София.

Коментари

 1. ers казва

  какъв кмет на годината бе крадец на годината.

 2. казва

  С цялото ми уважение към Манолов,но за мен този човек вече се изчерпа от към идей и работосбособност!
  Той вече мисли повече за собствена облага и облага на кръга около него отколко за Община Свиленград и хората в нея!!!
  Време е за промяна,за да имаме ние хората от общината някаква база за сравнение!
  Реално от както във Свиленград влизат ЕВРО-пари и България е член на Е.С. ,Свиленград не е имал друг кмет освен Манолов.
  Не трябваше Манолов да се кандидатира пак, нека се даде път и на други хора,иначе се превръщаме във малка монархия без право на избор!

 3. Мария казва

  А какво направи за селата г-н Манолов през всичките тези години ? Нека да каже ………………. Една дупка не е асфалтирана в Капитан Андреево, а пък да не говорим че от 100 години чакаме да се направи канализацията на селото……………………………………. ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО, ЗА ВСИЧКИТЕ ГОДИНИ ………………..!!! А иначе Капитан Андреево е най голямото село в общината !

 4. Гражданка казва

  Като гледам по коментарите „хейтърите“ са на първа линия. Браво на кмета. Радвам се че поне „някой“ го отценява. Пожелавам му да продължава да печели още повече награди.

 5. Свиленградчанин казва

  Браво Кмете!
  Разумните хора са с теб! Поздравления и за твоя ЕКИП, без вас ЕВРОПАРИТЕ ЩЯХА ДА ОТИДАТ В ДРУГИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ!!!

 6. Пътник казва

  На кого да даде път Манолов? На любимчанския рижавец Еленков, който само обещава и не изпълнява? На най-големия измамник в Капитан Андреево Иван Андреев, когото хванаха оня ден с цигари на границата; или пък на каналджията и кандидат-шеф на ДАИ Минков? Ето тези никога не са мислили за благото на хората в Общината, а само за своето собствено. Просто ги вижте с какво се занимават!

 7. ewwww казва

  абе спрете да му лижите гъза на тоя крадец.и на тия свине паришите .ставате смешни.

 8. Дo ewwwww казва

  Да не участваш и ти в трафика на хора/цигари или нещо друго на ръба на закона, както твоите кумири?

 9. tedi казва

  s kakvo e hvanat s cigari daje ste sme6ni hora sme6ni ste opravete se malko i kmeta sega da gleda da si spasqva kojata che ne rijiq i andreev sa hvanati am kmet4eto sa mu zape4atani skladovete to sme6ko da kaje zashto

 10. Цвета Караянчева казва

  Опитахте да използвате Тодор Бояджиев ама пак не успяхте!!!Когато волът рие пада на гърба му…Не забравяйте народните мъдрости защотото народът от опит ги е сътворил!!!Цвета

 11. Петя казва

  До „Пътник“….Не говорете глупости за хора за които нямате и най малка представа.Предполагам сте интелигентни хора.А кой не знае,че кмета разпродаде града на турците и гледа единствено собствени и на обкръжението около себе си интереси.

 12. До Пътника казва

  Хванали го били с цигари, хахахахахахахахах. На границата ааааааааахахахахахаха. Вие нормални ли сте бе, хахахахаха. Оохохоххохохохохохохо много ми е смешно като си представя Иван Андреев как крие стекове по колата, а д-р Минков натоварва 15 афганистанеца в бус и подкарва към западна Европа. Тва някой много болен мозък го е измислил… ПЪТНИК, ти си ми идола! Ник’ви Андреевци, Маноловци, Еленковци, Минковци, Бойковци, Обами, Меркели и т.н. Ти трябва да станеш кмет! Не, ти трябва да станеш президент! На Галактиката, аааахахаахахахахахахаах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.