Промоции в салон „Престиж”

Вашата оценка

P1220795Уникални промоции за своите клиенти предлага салон за здраве и красота „Престиж” в Свиленград.

Само сега LPG процедурите за стягане и отслабване са на цена 15 лева. LPG е първият медицински уред признат от FDA (USA) за успешен при третиране на целулит и оформяне на силуета. Lипомасажът дава резултати при стопяването дори на дълбоки мастни резерви, където диетите, физическите упражнения и другите стимулации са неефективни.

Салонът предлага поставяне на ботокс, филъри и мезотерапия – за попълване на бръчки. Само сега безиглената мезотерапия за лице, за постигане на бляскава, жизнена и еластична кожа, е намалена от 80 лева на невероятната цена 29 лева. Процедурите се извършват от д-р Петрова, дерматолог от София.

ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НАШИЯ ГРАД РАБОТИ ДЕТОКСИКАТОР. Това е уникален уред, който извлича токсините от тялото и подпомага имунната система през есента. Цена за една процедура – 8 лева.

В салона се предлага още оригинална израелска козметика за лице, тяло и коса от Мъртво море – чудесен подарък за Вас и Вашите най-близки хора.

И, разбира се, Вега тест – най-модерната компютърна технология, с която се извършва биоенергиен тест за оценка на толерантността ни към храни и напитки, които включват цялата гама на нашето хранене.

Възползвайте се от предложенията на салон „Престиж” СЕГА!

ПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА ДО  30.10.2015 г. 

 Заповядайте в салон „Престиж” на бул. „България” 137 /на входа на поликлиниката/

тел.: 0895 770868 и 0893 339 579

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.