Ани Михайлова показва защо „Големите момичета не плачат“

Вашата оценка

CAM_6905Пазарджишкият театър „Константин Величков” ще гостува със своя постановка в Свиленград, съобщиха от читалището. На 11 декември, петък, от 18.00 часа зрителите ще могат да гледат комедията „Големите момичета не плачат” с участието на популярната актриса от „Шоуто на канала“ Ани Михайлова. В комедията на  Нийл Саймън  участват още Йоанна Микова, Мира Радева, Диана Досева, Илияна Лазарова, Нели Сиракова, Иля Пепеланов и Калин Попов.

Постановката, сценичният вариант и музикалната среда са дело на Михаил Петров, а сценографията и костюмите – на Елена Иванова.

Какви са навсякъде по света темите, които се обсъждат в една чисто женска компания? Сигурно най-различни, но една присъства задължително. Мъжете. Обикновено собствените, но все пак и чуждите. Във взаимоотношенията сред една такава, постоянно събираща се компания от млади американки настъпва драстично-комичен обрат. Изненадващ развод на едната от дамите, злополучна идея на друга да подслони временно изгонената от къщи приятелка. Неизбежна намеса на представители на другия пол, в случая двама симпатични млади испанци и … изненадващ край.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.