На „Празника на виното”: За първи път бяло вино спечели голямата награда

Вашата оценка
Победителят Христо Гайдаджиев с наградата - 100-литрова дъбова бъчва

Победителят Христо Гайдаджиев с наградата – 100-литрова дъбова бъчва

За първи път тази година бяло вино бе отличено с голямата награда в конкурса за най-добро домашно вино. Той се провежда традиционно по време на „Празника на виното”, организиран от Ротари клуб – Свиленград вече 14 години. Производителят на най-доброто вино се казва е Христо Гайдаджиев. За сполучливото си шардоне той бе награден със 100-литрова дъбова бъчва и грамота. Христо успя да спечели надпреварата с превъзходно бяло вино, каквото досега журито не беше опитвало, каза ротарианецът Петър Ганев, който връчи наградите на призьорите.

Николай Манолов спечели второто място и приза за най-млад участник

Николай Манолов спечели второто място и приза за най-млад участник

Второ място в конкурса спечели Николай Манолов с червено вино. Освен наградата от 50-литрово буре, той получи и грамота за най-млад производител. Трето място в надпреварата заслужи розето на Александър Александров. Производителят бе отличен със същата награда за розовия си еликсир и миналата година, а тази година спечели и пето място, но този път за червено вино. Четвъртото място отново бе за бяло вино, а наградата отиде при Светльо Великов.

В конкурса за най-добро домашно вино участваха 28 проби. Тази година реколтата бе доста добра за разлика от миналата, а това доведе до голямо разнообразие при победителите, казаха Свилен и Иван Кисьови от „Катаржина Естейт”, които оценяваха пробите. От журито бяха единодушни, че наградените вина са с отлични вкусови качества, а майстори винари коментираха, че са такива и заради старанието, умението и майсторлъка, вложени при направата им.

Александър Александров се наложи като най-добрия производител на розе

Александър Александров се наложи като най-добрия производител на розе

P1280446

Коментари

  1. 1 kazva казва

    Абе хора тоя Лозановия нещо не е добре.Кава е тая алчност парадиране самохвалство показности.Разбирач и единсвен във всичко.Купувал вино и се хвали че е негово.Нито може да се весели нито нищо.В повечето време е под въздействието на алкохола боклук.

  2. 2 kazva казва

    Даааа при мене при мене и само това .Медийна звезда.Какво е заналагал този посен оркестър както и той е такъв толкова безинтересен.какво да се очаква от една пияница дето тръгнал с буретата и вижте ме.Да ходи да си лекува болния мозък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.