Хасковският театър с благотворително представление днес за каузата #спасижоро

Вашата оценка

2_bigПостановката „Дубльори“ ще се играе на хасковска сцена в четвъртък, 9 юни, от 20.00 часа, а представлението е с благотворителна цел – в помощ на кампанията  #спасижоро.

„Дубльори“ на Кенан Тополян е постановка на Елин Рахнев. Участват  Димитър Атанасов, Иванка Шекерова, Мариела Топалова, Николета Малчева, Петър Влайков, Стелиян Николов,Стефан Цирков. Входът за благотворителния спектакъл е с покани. Цената им е 10 лв. и ще се продават на касата на театъра. Събраните от продажбата им средства са изцяло за каузата ни #спасижоро.

Журналистическата колегия в Хасково призовава всички хора с добри сърца, които обичат театралното изкуство, да се включат в кампанията. Побързайте. Местата са само 260.

grab_1 (1)Журналистът Георги Христов е на 42 години, семеен, има дъщеричка, която наесен ще бъде в първи клас. Колегата страда от коварно заболяване – рак на дебелото черво, с разсейки в черния дроб. Продължителното лечение с химиотерапия след операцията миналата година не дава очакваните резултати и единственият шанс на Жоро е лечение в чужбина. Двете процедури в Брюксел струват около 40 000 евро. Времето за набиране на средствата е ограничено – около 4 седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.