Благотворителен концерт в Минерални бани в помощ на 2-годишната Иванина

Вашата оценка

Доброто продължава: #жороспаси подкрепя малката Иванина и нейното семейство

13615112_1226535244044485_4008405673971238717_nДвегодишната Иванина  бе оперирана вчера в Истанбулска клиника. Операцията бе с цел премахване на клапа, заради хидроцефалията. Същинската операция за отстраняване на туморното образувание в мозъка на детето предстои. Именно тази животоспасяваща операция ще бъде поета на 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче също струват много пари. Част от тях кампанията #жороспаси вече осигури. Както вече знаете, 30 хиляди лева бяха прехвърлени на сметката на бащата на Иванина, преди заминаването на семейството за Истанбул. Тези пари дарихте ВИЕ за лечението на Жоро Христов. В последствие съпругата му прехвърли, събраните средства, за да бъде спасена малката Иванина.

Сега освен тези пари, на Иванина са й нужни още средства, за да може да се излекува и да се завърне здрава в България. Затова близки и приятели на семейството организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН концерт в Минерални бани. Той ще се проведе на 16 юли от 20,30 часа на сцената в центъра на курорта.

#жороспаси призовава всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за набиране на средства за малката Иванина.

Освен на събитието, пари може да дарите и в благотворителните кутии, които са поставени в
-Хранителен магазин ,,Фамилия“ кв.“Орфей“
-Магазин Бест „Аро“-к-кс „ Веспрем“
-Магазин „Роулинг“, под общежитията
-Парфюмерия на „Веспрем“, до детския магазин за дрехи
-Хранителен магазин „Дент“ на „Веспрем“
– Chillout park cafe

- Uno Piu

-Бензиностанция „Вито 22″, Димитровград
-Бистро „Вип“, Димитровград

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата Иван Демирев Иванов.
Банка: ЦКБ
IBAN: BG14CECB979040C1845200
BIC: CECBBGSF

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.