Нашенец посети най-голямата конференция за дигитален маркетинг в Сан Хосе, Калифорния

Нашенец посети най-голямата конференция за дигитален маркетинг в Сан Хосе, Калифорния 5.00/5 (100.00%) 3 Гласували
на сн, Никола Минков (отляво) и изпълнителният директор на Гугъл Джон Мюлер (отдясно)

на сн. Никола Минков (отляво) и директорът на търсачката Гугъл Гари Айлс (отдясно)

Никола Минков, собственик на SEO агенция Serpact, посети най-голямата конференция за дигитален маркетинг в цял свят SMX в Сан Хосе, Калифорния, САЩ. Той се срещна с изпълнителния директор на Google John Mueller и  директора на търсачката на Google Gary Illyes в частен разговор. Друга среща на Минков беше с Eric Enge, Barry Schwartz и Dasny Sullivan, които са най-добрите специалисти по дигитален маркетинг, като са коментирали съвместни проекти.
- Facebook HQ - Nikola Minov SerpactИнтерес към към нас има от доста време от различни инвеститори в САЩ, като определено имат голямо желание да инвестират в нас. Близо 2 години работим с няколко големи фирми в САЩ и това не е останало скрито за тях. За момента сме в процес на преговори, а и не бързам засега, каза Никола Минков. Припомняме, че фирмата се състои само от свиленградчани и в екипа работят 5 човека, като Минков възнамерява още тази година да я разшири с още двама. Също така Serpact отвори офис в Сан Карлос, Силиконовата долина в Калифорния, САЩ. Там ще работят двама консултанти по продажби от месец май.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>


Запознанството ми с изпълнителните директори на HP, Disney, EA Sports, Microsoft, Bentley, Coca-Cola, Ebay, Amazon и много други фирми беше изключително ценно. Бих казал, че много врати се отвориха за нас и тепърва ни предстоят големи успехи и развитие, допълни Никола Минков. Той посетил още Googleplex и централния офис на Facebook. На 31 март му предстои да бъде лектор на най-голямата конференция за дигитален маркетинг в България, Online Advertising (OA конференция). Там той ще говори първи пред повече от 300 човека, като също така ще бъде и модератор на събитието.

Коментари

  1. Zoia Mateeva казва

    Gordeja ce che Bulgaria ce razviva I po tozi nachen se procastestvuva!
    Bravo na tezi umni zemljazi !

  2. Zoia Mateeva казва

    Gordeja ce che Bulgaria ce razviva I po tozi nachen se procastestvuva!
    Bravo na tezi umni zemljazi !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.