Футболистите на Свиленград прецапаха Марица, дубълът излезе първи във временното класиране

Вашата оценка

10131Малко изненадващо, но с оглед на играта съвсем закономерно, Свиленград 1921 подчини един от лидерите във временното класиране на Югоизточната футболна „В“ група  – Марица Пловдив. Момчетата на Иван Божидаров дадоха ной-доброто от себе си и заслужено взеха победата с най-малкото, което заслежаваха – 1:0. След 25-я кръг свиленградчани вече се изкачиха на 7-мо място в класирането.

Мачът се поучи, защото успяхме да реализираме играта, за която се подготвяме от началото на полусено. За мен критерий винаги е била публиката и това,че въпреки лошото време нашата публика остана до края и аплодира отбора значи много. Обещавам, че  в оставащите мачове ще играем винаги за трите точки, каза Иван Божидаров.

Убеден съм, че, ако времето е с нас, този отбор има много упешно бъдеще,допълни селекционерът на домакините.

В областната хасковска група дубълът на Свиленград победи като гост Хасково 1957 в ранен мач и излезе на първо място. Селекцията на Георги Георгакев взе трите точки след гол на Георги Димитров -Тъпчето. Ако утре Хеброс не победи в гостуването си на Топлика в Минерални бани, свиленградчани остават първи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.