Границите пак затапени  от гастербайтери край Свиленград

Вашата оценка

IMG_2533Пред свиленградските гранични пунктове отново се извиха опашки. Така е всяка година по това време, така е и сега. За да избягат от забавянето на ГКПП, завръщащите се от Европа в Турция се опитват да минат през Лесово и ГКПП „Капитан Петко войвода”. Там обаче нямат готовност за засиления трафик и мудността на граничния паспортен контрол, възмущават се туристи, които снощи да чакали с часове да се приберат от Гърция. Други пък са се отказали да влезнат у съседите и така почивката им се провалила. Най-лошо е положението при бизнеса. Големите камиони не могат да спазят графика си и търговците губят средства. Толкова ли е трудно да пуснат повече трасета!? Едно за турците, едно за туристите и едно за камионите, възмущава се свиленградчанин с бизнес интереси в Гърция.

Коментари

 1. Анонимен казва

  Има общо 4 платна,2 вход и две на изход…смяната е 3 човека…как да стане…

 2. Анонимен казва

  Как да стане-въпроса винаги се задава като стане!?!?!С тая оправа и с тая шапка на главата-няма как!Не търсете причини,оправдания и т.н.,имате цяла година да намерите начин!!!
  1.Служителите да намалят тютюнопушенето.
  2.Командироване на допълнително професионален персонал.
  3.Стимулиране на този персонал.(финансов,социален…….)
  4.Ако не можете да намерите решение -срещо добро възнаграждение мога да ви дам поне още 20-30 начина за решение на „проблемчето“

 3. Анонимен казва

  Ела да работиш там,умнико и тогава давай акъл…

 4. Иван казва

  Нито са мудни служителите, нито мързеливи. Има задължителен контрол на вход и това ги забавя

 5. 666 казва

  До 00:20 Човече, къде беше досега ? Системата на турските гранични власти се срина около 8-9 ч. сутринта на 16.07. а ти си криеш тайните знания ,това е нечовешко .Не си добър човек!

 6. Анонимен казва

  щом ония не разбира,тогава да питам аз вас.С години вече се точат опашки от камиони до Свиленград,пак ли Турските системи са виновни?Дано имате работа (ако не ви сменят Швабите) та да не се налага да ставате колеги,та да ви питам аз тогава……..Приятна работа господа полицаи,не се издържа,от Свиленград да ви заобикаляме през Ипсала щот сте келеши…….няма да подалжавам

 7. Анонимен казва

  Много ограничени… идете вие да работите там , охлюви

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.