Нова тукашна неправителствена организация с покана от Парламента

Нова тукашна неправителствена организация с покана от Парламента 5.00/5 (100.00%) 5 Гласували

Местното сдружение ще работи изцяло в полза на гражданите, като защитава правата им

Владимир Бъчваров

Владимир Бъчваров

Наскоро учредено сдружение получи покана от народните представители да посети Народното събрание на Република България. Пред депутати и представители на медиите ръководството на местното НПО, представлявано от Владимир Бъчваров, изтъкна основните насоки, в които ще работи – опазване и популяризиране на движимото и недвижимо културно-историческо наследство; съхраняване на духовните ценности сред гражданското общество; подпомагане обучението на кадри в сферата на туризма, музейното дело, образованието, науката и културата; подкрепа на лица в неравностойно положение; подпомагане на лица за социалната и етническа им интеграция и личностната им реализация; защита на човешките права; опазване на природата и околната среда. Той изтъкна, че НПО-то е отворено към абсолютно всички институции, други сдружения и граждани за съвместна работа. Очаква се скоро сдружението да бъде официално представено пред медии и общественост и да започне работа по първите си планирани проекти. В процес на изработка са сайт и фейсбук страница, чрез които ще се осъществява постоянен контакт с гражданите и ще бъдат анализирани обществените нагласи по наболели въпроси. На базата на тези анализи ще се определят приоритетните оси, по които ще се работи.

Коментари

 1. Валя казва

  Успех , да се надяваме,че новата НПО ще работи за обществено полезни работи .

 2. Валя казва

  Старта е много добър ще очакваме да видим и работата на новата обществена организация.

 3. 123456 казва

  Аман от такива новини! Мишо, напиши нещо смислено! Да направя и аз една НПО и да помоля г-н Динков да ми уреди прием в парламента и да пишеш и за моята НПО! Стига де! Вярно е, че няма какво да пишеш лятото, ама това пък въобще не е за показване! Нека да поработят, да видим какво могат и тогава пиши за тях!!!
  Иначе си мисля, че това е една безплатна реклама или поръчка от някой!
  В тия жеги май тотално изтрещявате!!!

 4. Виктория казва

  До горния коментар , защо отричате нещо ,което наскоро се е създало типично мислене за хора с дребни дошици. Поне правят нещо, а който може да създаде и той .Успех на новата НПО

 5. 123456 казва

  До горния коментар – нищо не отричам, а критикувам Мишо. Успех на НПО-то, но да работят, а не да се снимат тук там!!

 6. tatyana казва

  Браво Владко! Радвам се за теб! Честито, успех! Ти имаш много идеи, пожелавам ти да ги реализираш и най-важното е да спечелите финансиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.