60-тонен багер на пожара край Маточина

Вашата оценка

bb60-тонният булдозер, който премиерът Бойко Борисов осигури за потушаване на пожарите в Сакар планина, от снощи работи в района на свиленградското село Маточина. Там огънят тръгна по посока на село Варник и през цялата нощ екипите работеха за локализирането на пожара. Службите се надяват, че днес това огнище ще бъде туширано благодарение на на намесата на тежката техника. В района продължават да работят пожарникари, горски, военни и доброволци от Свиленград.

В момента още не е локализиран пожара в района на Княжево и Срем, община Тополовград. На място е областният управител Станислав Дечев, а операцията по потушаването на стихията се води от комисар Николай Вълчев.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>


Овладян и локализиран напълно е пожарът край ивайловградското село Черничино. Успокоена е обстановката в района на селата Сакарци и Княжево, община Тополовград.

Продължава разследването на причините за пожарите в областта.

Няма опасност за населени места, за селскостопанска продукция, няма пострадали при гасенето на пожарите.

За днес в областта остава пожароопасната обстановка. В сила е предупредителен код за екстремален риск от възникването на големи пожари.

Коментари

  1. дгафер казва

    б.борисов от личният си булдозерен парк ли го е осигурил този булдозер?

  2. дгафер казва

    б.борисов от личният си булдозерен парк ли го е осигурил този булдозер?как така този б.борисов има ,булдозер,магистрала ,вертолет ,Фалкон,и какво ли не още което като ли че му е бащиния ,а държавата няма нищо ,какъв е този главоч омръзнал на всички с наглите си изказвания?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.