Свиленград 1921 гони първа победа срещу Раковски

Вашата оценка

Христо Тонев откри головата си сметка в третото ниво на футбола ни

IMG_2356В събота от 18:00 часа на градския стадион ФК Свиленград 1921 приема Раковски. Гостите имат една загуба и една домакинска победа. Домакините са с две загуби. Първата срещу звездната селекция на Арда, а втората в Карнобат, когато ”южняците” откровен бяха порязани от съдиите.

След стабилна игра на Свиленград голмайсторът на окръ­жната футболна група през миналия шампионат Христо Тонев откри головата си сметка и в третия ешелон на БГ футбола. Бързото кри­ло на Свиленград се разписа за 1:1 в 39-та минута на мача в Карнобат. Ицо тръгна на самостоятелен рейд, измъкна се от опеката на защитата и реализира.


style=“display:block“
data-ad-client=“ca-pub-7539919032324757″
data-ad-slot=“7708323827″
data-ad-format=“auto“>

Равенството остана до 86 минута, когато дома­кините взеха трудно незаслужена победа, повеждайки с гол от два метра засада, невидяна от съдиите…

Въпреки втората по­редна загуба в първенството, „южняците” показаха с мъ­жката си игра, че отборът има потенциал и е рано да бъде отписван, макар селекцията да е  само от местни мом­чета.

В събота се хвърляме за победа. „Свирките” за Карнобат само ни мотивират да се докажем на макс пред нашата вярна публика срещу Раковски. Ще се радваме на подкрепа от трибуните, казаха от ръководството на клуба.

Срещу Карнобат Сви­ленград 1921 игра в състав: Милен Вангелов /62 – Янислав Иванов/, Янко Стоянов, Ана­стас Попов, Петър Коста­динов, Петър Кръстев, Йор­дан Лозанов /84 – Радослав Христов/, Иван Ангелов, Ростиан Караиванов, Стоян Костадинов, Христо Георги­ев /90 – Андон Димитров/, Христо Тонев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.